tisdag 29 september 2009

Hobbyhusets skisstävling

Var ju tvungen att haka på Hobbyhusets skisstävling med skiss ritad av MissGoldie. Den skissen föll mig verkligen i smaken, tog bara lite tid att få klart LO:n (men vaddå, deadline är ju först imorgon...). Följde skissen rätt så noga, för att jag gilla den och upplägget passa för fotot. Har haft detta foto många gånger i min hand men nu va det dag att scrappa våran lilla familjemedlem, Fabian. Fabian flyttade hem till oss i januari detta år och den första månaden hette katten Fanny, för vi hade (trodde vi) fått en liten kattflicka, i alla fall enligt hon som skönkte bort dem. Men veterinären visste bättre, så Fanny blev Fabian (Fabbe) och är lika älskad för det ;-).

Pappret jag använt mig av har min pappa (!!!!) köpt åt mig på Panduro i Stockholm, jepp, pappa vet vad som uppskattas :-). Nu kom pappret völ till pass, för det ser ju precis ut som Fabians päls, lite till svartvitt och sedan lime för att pigga upp. Blev nöjd med denna LO.

söndag 27 september 2009

Bloggcandy vinnaren!!

Tog hjälp av www.random.org för att utse en vinnare och vinnare i blogcandyn blev kommentar nummer 9....

True Random Number Generator Min: Max: Result: 9 Powered by RANDOM.ORG

......


.....


.....

.....

.....

GRATTIS!!!!

.....

.....


SANNE!!!!

Du kan maila mig din adress på jessicaskort [a] gmail.com (byt ut [a] till @ och lämna bort mellanslagen) så kommer det lite "godis" i posten!

Tack alla ni som ville vara med och fira med mig! Nu kommer det säkert att bli fler nya inlägg lite odtare för att äntligen fått sätta fingarna i Magdas Scrapfeberpaket!




måndag 21 september 2009

2-års kalas!!

Kom för någon dag sedan på att det är 2 år sedan jag starta den här bloggen och tyckte att det vill jag fira, så jag bestämde mig för att ge bort en liten "blogcandy". Lite dekorationer och annat skoj, sådant som jag själv gärna använder på mina kort och LO:s.

Så om du vill ta chansen att vinna så lämnar du en kommentar till detta inlägg och länkar hit från din egen blogg.

Utlottningen kommer att ske söndagen den 27.9 och vinnaren meddelas här i bloggen!

Lycka till!


.. och ännu mer kort...

Det blir så mycket kort just nu... men har några scrapprojekt på gång och så väntar jag mig tokig efter att Magdas scrapfeber skall börja i lördag!! :-)

Här kommer först ett kort med Tingturas urgulliga robot. Gjorde detta kort åt mannen, mest bara för att han är det bästa jag har och för att jag älskar honom så massor!

Och sedan ett kort åt en liten tjej. Då kortet var klart och fotograferat så insåg jag att jamen... hon fyller ju faktiskt fem år och inte fyra så fick byt ut siffran... ja, vart tar åren vägen liksom??? Min Emil blir också fem år i november och tycker det var ju precis nyligen jag fick honom och vi vakade nätterna igenom med gråt och skrik och nu är han stor kille som kan massor och helt själv ;-)



torsdag 17 september 2009

Mer kort...

Det blir en hel del nya kort, för denna tid på året är det massor av födelsedagar. Tycker nästan det är lite komiskt att början av året är det inte många födelsedagar alls, men fr.o.m september så fram till årets slut är det massor av dem. Men det är ju kul att får göra kort i alla fall.

Två kort med de supersöta Tingtura stämplarna. Gillar motiven och gillar att färglägga dem.

Först en liten prinsessa i rosa och brunt.

Och sedan ett mer neutralt kort i beige och brunt. Detta kort blev jag väldigt nöjd med och den stora blomman från Papirloftet är ju bara så fin.



tisdag 8 september 2009

Från rosa till grönt

Här avlöser färgerna varandra veckovis ;-) Tänkte inte ens på det själv att det senast blev en hel del nya rosa kort och under veckoslutet två nya kor igen, i gröna färger.... Tydligen svårt att variera för mycket, lättare att hålla sig till en färg en viss tid ;-) *fniss*

Först ut ett tack-kort. Stämpeln kommer från Whipper Snapper Design och hittade den på ett pysselloppis jag var på nyligen, den är ju bara för söt. Texten är utstansad med ett QK alfabet Gazebo, gillar typsnittet jätte mycket.


Och så en söt liten Dexter. Missade bara lite med kantstansen, den skar av lite av Dexters keps, men lät det gå, orkade inte färglägga om allt på nytt. Kortet for iväg till USA till väninnas son som fyller två år.
Vilken färg blir det sedan måntro... :-)
Beställde Magdas Scrapfeber paket och borde få det nu vilken dag som helst, väntar med spänning. Hoppas mina dagar inte blir alltför fullbokade så jag hinner göra bidrag till alla deltävlningar! :-)

torsdag 3 september 2009

Fyra nya kort att visa upp

Usch.. har verkligen varit dålig på att blogga de kort jag gjort den sista tiden... men här kommer de, fyra stycken och inser att jag tycks vara inne i en "rosa-period".. hmmm... vad beror det på månne... ;-)

Söta Tilda som min scrapvän Meali fick i då hon fyllde år! Hon gör en massa fina saker så det lönar sig att kika in hos henne! :-)

Ett grattiskort till en tjej som fyller fem år!


Ett förlovningskort som min kollega beställde.

Och ett grattiskort som min väninna beställde.

Har idag fått ett härligt paket med posten! En utamningslåda av Tussan!!! Lådan är så fin, kan inte se mig mätt på den och innehållet sedan, papper och dekorationer i så vackra färger. Lådan innehåller en utmaning att med materialen skapa ett eller flera kort som sedan visas i hÄnglabloggen. Förstås skall motivet vara något av hÄnglars. :-) Det kliar i fingrarna att få sätta igång, men inte ikväll, för nu är jag för trött helt enkelt!