fredag 14 augusti 2009

BIA minialbum

Har gjort ett litet album med hjälp av min Bind It All. MIn väninnas barn blv döpt för c. en månad och vill ge henne och föräldrarna ett litet minne av dopet i form av ett scrappat album med fotot. Föräldrarna fick ett sådant efter att de gifte sig, så tänkte hålla fast vid tarditionen och ge barnet ett minne också. Väljer att visa bara pärmen åt er och bilden av den lilla prinsessan är övertäckt.

Den underbart vackra ramen runt fotot har jag fått av MissGoldie. Beklädde pärmarna med gulligt papper ur Panduros Tilda serie. Ett hav med blommor vid fotot, de härliga blommorna från Papirloftet och pappersrosor och så namnet såklart och datumen. Valde att skriva bara första namnet på pärmen. Hon fick tre namn, men tyckte det inte passade in, skulle ha tagit väldigt mycket plats. Och nu kom mina ljusrosa Thickers i användning. Har fått dem något tag och ljusrosa bokstäver blir sällan använda här hos mig, men nu var det tur de fanns. Gillar fonten väldigt mycket.

Det var skoj att göra ett sådant här album, men oj vad tid det tar och man får ju fundera lite extra på dekorationer osv., för man vill ju att albumet skall gå fast. Men grävde i lådorna en stund och hitta en massa fian rub-ons som nu kom så väl till använding :-)
Hoppas albumet blir uppskattat, skall ge det vidare idag... :-)

torsdag 13 augusti 2009

Fisketur

Ytterligare en LO har det blivit. Hittade en utmaning på Allt Om Scrap (har nästan bara scrappat efter utmaningar nu). Man skulle scrappa efter en alldeles underbar skiss och med sommartema. Blev sådär nöjd med LO:n. Blev igen mycket färg, tycker det skall vara fäörg då man scrappar sommar, men var lite svårt att följa skissen, har sååå svårt med flera foton och på denna ville jag absolut få med båda killarna då de ror iväg med sin lilla gummibåt.


Korokiderna (som ör SassaFrass chipboards dekorationer) har en alldeles speceill betydelse här. Killarna älskar att fiska och de säger att de fiskar krokodilfiskar, det betyder att de fångar gäddor! De tycker gäddan har så stora vassa tänder precis som krokodilen, så jag var så glad då jag hitta dessa dekorationer :-)


onsdag 12 augusti 2009

Racerbilförare

Hittade en till fin skiss av Joggemia som jag utgick ifrån. Nu blev det lite mer färg, punchinellan fick åka fram och dymon. Valde att ha med ett foto och skra ut från ett papper texten 100% all boy, för tycker det passade så bra in till detta foto. Och fick nu använing för det lite småtuffa pojkiga pappret som finns bakom foto och uppe i höger hörn. Bilden är urdålig, regnet öser nere ut (ja... någon önskade visst regn en dag...) så var tvungen att fota inne.


Liten cool kille

Hittade en utmaning på Scrapkollen där man skulle skapa efter Leamons skiss. Gillar att skapa efter skisser så jag gjorde en LO och denna gång följde jag skissen ganska precis. Ett foto på min lilla coola kille, men han är definitvt cool på ett smågulligt sätt. Även då han försöker leka tuffing så finns glimten i ögat :-)

Gör sällan LO:n med vitt som botten och inser nu igen varför, jag är nog en person som gillar mer färger, vitt botten blir så kallt på något vis, men ville absolut använda dessa fina papper från Little Yellow Bicycle och dekorationerna är SassaFrass chipboards, gillar dem.

måndag 10 augusti 2009

Stillhet

Blev genast en ny LO idag ;-) Hittade en färgutmaning på Scraplagret som jag hakade på. Turkos och Olivgrönt, ja, insåg då jag bläddra i mitt album att jag rätt ofta använder just de färgerna då jag scrappar, så var ju inte så svårt. Och fotot, min älskade pojke som står på stranden och ser så rofylld ut. Men ett ögonblick efter att fotot var taget (han visste j ej att jag fotade honom) så var det igen full fart på, rubriken "ett ögonblick av stillhet" tyckte jag passade perfekt :-) Och hans turkod fleece tröja passade ju perfekt till detta färgtem ;-)
Fick ett stort paket från Magdas förra veckan så det finns massor av nytt härligt scrapmaterial hemma, det riktigt kliar i fingrarna, men har lovat mig själv att inte sitta inne varje dag och scrappa denna vecka... vill ju ta vara på solen och värmen också. Och väntar ett stort paket från Papirloftet med härliga blmmor, borde komma vilken dag som helst, härligt!

söndag 9 augusti 2009

Några nya kort

Fick en massa nya foton i veckan så nu ska det väl bli några nya LO:n. Har en vecka semester kvar och det är min "egen semestervecka", killarna på dagis och mannen börjar jobbet. Skall verkligen njuta av tystnaden och lugnet i huset och en dag skall absolut bli scrapdag, så hoppas lite på en regning dag ;-)

Här kommer två kort jag gjort tidigare, ett födelsedagskort och ett bröllopskort :-)