torsdag 4 juni 2009

Blogguppdatering...

.... efter en lång blogg paus är det dags att göra en liten uppdatering. har verkligen inte legat på latsidan den sista tiden, men tiden har ej räckt till för att uppdatera. Här kommer ett litet smakprov på vad jag sysslat med de senaste veckorna, det har varit studentkort, bröllopkort och en massa födelsedagar.

Ett bröllopskort med Pyssel Passions härliga stämpel, romantiska papper (pappret med rosor ör egentligen en journaling ruta), en bård gjord med min nya punch, Martha Stewarts Doily Lace punch (underbar!!!) och sedan en "lager-på-lager" blomma, beställaren var mycket nöjd.

Ett studentkort i svart-vitt (också detta beställningskort). Enligt beställarens önskemål dessa färger, men blev rätt stiligt tycker jag själv. Texten på det svarta pappret är stämplad och embossad med vitt.

Och ett födelsedagskort som behövdes då sonen skulle på -års kalas, en söt liten Prins (Tingturas stämpel).
Hoppas på lite tid att göra en ordentlig blogguppdatering på veckoslutet!


4 kommentarer:

Madde sa...

Jättefona kort. det svart vita va riktigt läckert, måste varit svårt att få till det. Stämpeln på pojk kalaset va urgullig.
Kram Madde

anna"meali" sa...

Va kul att se dig igen! Och dina alster är som vanligt jätte fina. Gillar det första kortet med bröllopsparet, härligt och fina färger.

ScrapMi@ sa...

Men så mycké JÄTTESNYGGT Du gjort.....älskar det sv./vita kortet och för att inte tala om bröllopskortet!! Älskar verkligen din stil den tilltalar mej jättemycket och inspirerar mej till max!!!

Alltid roligt att kika in här!
Ha det gott!
Kram//Mia

Lisbet sa...

Härliga kort du gjort. Den i grått blev ju bara så flott....jätteläckert