tisdag 21 juli 2009

Inspirationen fortsätter...

Det blir LO:n på löpande band, känns det som. Det är verkligen roligt att scrappa efter en längre paus. Denna LO gjorde utgående från denna skiss, det var en skiss som verkligen föll mig i smaken. Hittade ett foto som tog i april på min farfars födelsedag då fyra generationer var samlade (från foto fattas min andra bror) och ville göra en LO med detta foto. Är tydligen inne på blå färger just nu... men denna djupblå färg som bottenpappret har är ju bara så fin. I övrigt en lite mer enkel LO.

Nu blir det att låta framkalla mer foton, lite sommarfoton, så skall det bli ännu fler LO:n :-)


måndag 20 juli 2009

Efter en lång paus...

... kom scrapgrejerna fram och det blev en LO !! :-)
Fick inspiration efter att kikat runt i lite bloggar och kommit till den utmaning i Camillas blogg och då satte det fart på idéerna i mitt huvud. Scrappar inte i någon kronologisk ordning utan scrappar foton som ger mig inspiration och ibland blir det vissa "måste" LO:n, som födelsedagar osv. Men detta foto jag använt mig av här är ett av mina favortifoton på mina killar och då temat skulle vara Romantik/kärlek så kunde det inte passa bättre.


Jag ju säga att det ä supersvårt att få mina killar att fastna på foto och att få dem på samma foto och att se i kameran samtidigt och sedan någotlunda vettiga miner... tja, att peta in en bläckfisk i nätkasse är t.o.m en lättare uppgift. Så då man lyckas få sådana här foton, då känner man sig nästan som ett proffs ;-)

Så här blev det, något så olikt mig, en romantisk LO med kärleks tema :-)

Födelsedagskort

Dessa kort gjorde jag för ett tag sedan men inte ahft tid att blogga dem. Först ett kort åt en 1-åring, liten kille, så vad passa bättre än söta Dexter på cykel. Själv nöjd med färgläggningen på detta kort, har nu börjat få till det med Copic och Promarkers, kärvs en hel del jobb, men slutresultatet blir ju bra! :-)





Och sedan ett sk. "mappkort" åt min väninna som fyllde 30 år för ett tag sedan men hon fick sin gåva först sent. Inne i kortet fanns ett presentkort till ett Spa så hon får själv välja behandling. Hon blev glad och presenten kan ju vara uppskattad då hon precis blivit mamma, avkoppling är ju aldrig fel :-)





söndag 5 juli 2009

Lite nytt trots sommarvärmen

Även om vi har sommar i Finland så har jag fått ihop några nya kort :-)

Först ut ett kort till ett par som firar 100 år och beställaren har köpt solstolar åt paret så dessa stämplar (är två olika) passar ju perfekt och så mycket humor har vi väl alla att även födelsedags "barnen" tar kortet på rätt sätt :-) Stämplarna kommer från Art Impression.

Ett beställningskort åt brudpar, samma stämpel som tidigare och färgönskemålet var blåa nyanser.
Och sist ett kort med supersöta Doraline med barnvagn. Vet inte om jag skall ge kortet som dopkort åt vänninans flicka som döps, vi fick inbjudan till dopet eller som gratulatinskort åt grannen som får en flicka vilken dag som helst... tips tas gärna emot ;-)
Ursäkta den suddiga bilden, kameran (läs: användaren) fick fnatt och allt blev galet... :-)