torsdag 25 juni 2009

Konfirmationskort

Fick en beställning på tre konfirmationskort. Ett åt en flicka och två kort åt killar. Det ena killkortet fick inte vara något gulligt, för killen som skulle få kortet är en tuffing, dvs. långt hår, nitar, läderjacka osv. Hmmm... det fick mig att fundera och fundera, vad hittar man på, för inga dödsskallar eller annat sådant fick finnas, det är ju trots allt frågan om en konfirmation. Det sista kortet är resultatet, beställaren var supernöjd! :-)

Kort år konfirmationsflicka. Blomman är en Petaloo blomma, me like! :-)

Ett "vanligt" kort åt en konfirmationspojke:

Och sist, "tuffingkortet" med lite skruvbradsm kedjor och en kedja i byxan också. Silverpunchinella, utstansade stjärnor med magic mesh och svartvitt. Tänkte att en tuffingkille nog klär sig städigt på sin konfirmation, så hÄngel-killen passa bra till detta :-)



torsdag 18 juni 2009

Vinn Stämplebodens stämplar!

Såg precis denna utlottning i Stämpelbodens tävlingsblogg, härliga stämplar har man chans att vinna, så kika in där och lämna en kommentar!
http://stampelbodens.blogg.se/tavling

måndag 15 juni 2009

My Scrapspace

Efter ett stort projekt är äntligen mitt scraprum klart. Vi börja omändringen i oktober 2008, då flyttade vi sovrummen upp till övrevåningen och de som varti sovrum nere blevoch killarnas lekrum och mitt scraprum. Men i.o.m ommöbleringen blev det en massa lådor och möbler som inte hitta rätt, men förra veckan fick vi sakerna i ordning och nu kan jag äntligen visa er lite bilder.

Så här ser det ut var jag pysslar:

Ett stort bord under fönstret så jag kan dra nytta av dagsljus då jag jobbar, härligt! Och jo, då jag är klar med något så är det så här städigt, för det första rum man ser då man stiger in hos oss är mitt hobbyrum, rakt från hallen. Och så är det ju så skönt att kunna börja från tomt bord då man skall börja med nya projekt :-)

Datorn finns på den lilla hurtsen under bordet, bara att dra fram då den behövs. Vid detta bord ryms man två stycken, finns ju t.o.m stol åt en till, så välkommen hem till mig och scrappa :-)

I hyllor brevid bordet finns alla mina grejer. Hyllan med öppna fyrkantiga hyllor kommer från Ikea och man kunde ju tro de haft scrapbooking i tankarna då hyllan är designad, för den rymmer precis pappersförvaring för 12x12 papper, smart va! :-) I det blå skåpet, var Cuttlebugen står, finns mina stämplar. Det är egentligen ett cd-skåp, men i.o.m att jag förvarar alla stämplar i tomma cd-fodral så passar det perfekt. Stämplar monterade på träkloss fick också plats och alla akrylklossar samt stämpeldynor. På en krok brevid Cuttlebugen hänger alla Spellbindersdies.
Jag är jätte nöjd med detta utrymme och även om det tog en hel evighet att få allt klart, så var det värt det!

torsdag 4 juni 2009

Blogguppdatering...

.... efter en lång blogg paus är det dags att göra en liten uppdatering. har verkligen inte legat på latsidan den sista tiden, men tiden har ej räckt till för att uppdatera. Här kommer ett litet smakprov på vad jag sysslat med de senaste veckorna, det har varit studentkort, bröllopkort och en massa födelsedagar.

Ett bröllopskort med Pyssel Passions härliga stämpel, romantiska papper (pappret med rosor ör egentligen en journaling ruta), en bård gjord med min nya punch, Martha Stewarts Doily Lace punch (underbar!!!) och sedan en "lager-på-lager" blomma, beställaren var mycket nöjd.

Ett studentkort i svart-vitt (också detta beställningskort). Enligt beställarens önskemål dessa färger, men blev rätt stiligt tycker jag själv. Texten på det svarta pappret är stämplad och embossad med vitt.

Och ett födelsedagskort som behövdes då sonen skulle på -års kalas, en söt liten Prins (Tingturas stämpel).
Hoppas på lite tid att göra en ordentlig blogguppdatering på veckoslutet!