söndag 10 maj 2009

Jag har scrappat!!!

Ja, det har jag verkligen gjort!! :-) Det var ett tag sedan sist. Var på scrapträff för ett par veckor sedan och gjorde då fyra LO:n. Här kommer två av dem (lägger upp de två andra om någon dag). Det blev vinterfoton även om scrapveckoslutet var soligt och våren verkligen kom på alvar då :-) Men bättre sent än aldrig.

Först en LO då Emil deltog i sin första skidtävling i vintras. Väldigt enkel, lite papper och dekorationer, men ville få med alla tre foton och rubriken tog plats, men är väldigt nöjd trots allt.

Och en till vinter LO. Fotot är taget hemma på gården, då två överlyckliga killar äntligen fick bygga både snögubbar och snöhäst och det var bus till 100% i snön. Det är länge sedan vi haft en vinter med så här mycket snö, så glädjen var stor. Igen en väligt enkel LO, men tycker det är svårt att hitta dekorationer som passa vinter LO:N. Bokstäverna är American Craft Thickers, lite sametsaktiga mjuka, men de passa så bra med sin isblå färg. Och lite isblå pearlmaker på scalloped kanten. Mönsterpappret har jag klippt ut. Använde ett annat papper som modell (det pappret hamnade sedan på en annan LO) och klippte sedan till detta papper. Gillar formen på dessa papper. Och så har jag "vågat" börja använda mönstrade papper som bakgrund. Tidigare blev det alltid CS, nu dyker det upp annat nu som då...

Det var allt för denna gång... mer kommer inom kort :-)

2 kommentarer:

anna"meali" sa...

Vilka härliga alster du gjort. Jätte fina LO:S och korten var jätte fina. Gillar morsdagskortet, annorlunda form.

ScrapMi@ sa...

Fina o vintrigt härliga LO:s =)
Roligt att kika tillbaka på nu när våren gör intrång!!

Fina kort i milda fina färger...o sugar nellie stämpeln är ju bara för underbar =)))))

Ha det gott!
KRam//Mia

Ps: hoppas hÄnglarna är på G nu