tisdag 27 maj 2008

Skissutmaning på scrapperiet

Hittade av en slump en skissutmaning på scrapperiet.blogg.se där det passade fint med tre foton. Har nämligen haft dessa foton liggandes en tid och haft svårt att få till en bra LO med dem. Men då jag såg skissen föll allt på plats. Nu väntar jag med spänning på tävlingen resultat ;-)


Pilen är en "grungeboard" och så roligt material att jobba med och sedan blev jag inspierad av en scrappande vän på Familjeliv.se att använda dymon för journalingen! Tack Essmo för inspiration!

LO för DT uppdrag

Denna är gjord med material från IlonaDeco och finns på deras hemsida under fliken "galleri". Har gjort en dold tag bakom det stora pappret och fäst ett snöre/band i den så man kan dra ut den och läsa journalingen.

Ja bilden.. nä, det är inte min eller mannens HD, det är min pappas! ;-)


Svart-vit utmanings LO

Gjorde denna LO till en utmaning på Familjeliv. Temat var: Svart/vitt och därtill en färg. Ja, palceringen blev nog där på slutet, men själv är jag jätte nöjd med denna och det är väl det som räknas! :-) Skoj var det att jobba med svartvita foton, det ger ju betydligt fler möjligheter och turkos använder jag sällan, så plockade med den också.


tisdag 20 maj 2008

En LO i storlek A4

Min första LO som jag gjort för mitt DT uppdrag åt IlonaDeco. Har aldig gjort en LO i A4 storlek tidigare, men det var skoj, gick snabbt också. Allt material har jag fått från IlonaDeco och är stört förtjust i de turkosa filtblommorna och bladgnuggisarna!

Och mer modellsidor ska det bli! Fick en massa härligt material att jobba med och inspirationen bara flyger! :-)

Två studentkort

Fick en beställning på två studentkort, ett till en pojke och ett till flicka, så här blev resultatet. Passade på att använda min Magnolia stämplar.


En LO i konstiga färger

Denna Lo har väntat länge på att bli klar. Först skulle jag skicka in den till en skissutmaning, hann aldrig, sedan skulle jag skicka in den till en färgutmaning, glömde bort det, sedan blev den klar och blev en LO jag är rätt så nöjd med, lite nya färger, rosa och lime och fotona gillar jag! :-)


söndag 11 maj 2008

Ett grönt kort

Också detta kort är gjort till en CC på Allt om Scrap. Temat var "1 färg 1000 nyanser", allt skulle man använda sig av bara en färg. Valde grönt, så det böev två gulliga Filurer med grötn kortbotten och en massa gröna bollar och så klart... lite gröna blommor! :-)


Grön är en av mina favoritfärger då det gäller scrap och kort.

fredag 9 maj 2008

Ett kort till morsdag

Ska ge kortet åt mamma på morsdag (som firas på söndag 11. maj här i Finland). Har använt mig av samma skiss på kortet jag skicka till CC:n.
Lite färglöst blev det kanske... Filtbandet jag använt mig av är en storfavorit :-)

Kort efter CC-skiss på Allt om Scrap


Skissen bara passa så bra för kort. Hittade en liten stuvbit, av det blommiga pappret, i lådan, pappret är mitt favorit. Är rätt så nöjd själv med mitt kort! :-)

onsdag 7 maj 2008

Två nya kort

Ett bebis kort åt en bekant som fick en liten kille! :-) Den lille föddes som prematur, så då jag gjort kortet nästan klart så valde jag klippa bort de små ängla/alv vingarna på Alvin, det känds mer rätt så och blev ju fint det med.


Och ett kram-kort med de underbart söta Filurerna! Bokstäverna är tjocka stickers. De är väldigt kul att använda. Hade lite glömt bort dem, men till detta kort passa de fint.

Efter att jag kom över en massa Promarkers pennor så har jag varit helt fast i att göra kort. Det är så lätt och skoj att färglägga med promarkers.

Skissutmaning LO

Lucas första försök att äta själv. Det var ju bara något jag måste scrappa. LO:n skicka jga in till en skissutmaning på familjeliv.se, men den placera sig inte så bra, konkurensen var hård och såååå många andra fina bidrag. Men jag är själv nöjd. Färgerna påminner mig om foton från min egen barndom och "utmanade" igen mig själv att använda färger jag normalt inte använder, orange, terracotta, gul, brunt... Men det är kul att ta ut svängarna ibland! :-)


fredag 2 maj 2008

LO till skissutmaning

Hade vunnit en tidigare utmaning på familjeliv.se så det var min tur att komma upp med en ny utmaning, så jag valde en skissutmaning men därtill skulle man använda färgerna blått, beige och brunt. Sedan insåg jag att jag hade problem att hitta foton som kunde passa, men skissen jag gjort är en av mina favoriter (tycker om att göra skisser, tyvärr blir de ofta liggandes i skrivbordslådan...), så valde att göra en LO trots att jag inte hade något foto jag verkligen gillade.
Detta blev mitt bidrag, kom på 2. plats med den, så jag är superglad! :-)



Bidrag till Stellas kit-tävling

Denna LO blev mitt bidrag till Stellas kit-tävling (stellas.se). Det var ju himla kul att scrappa med saker man varken sett eller valt själv, men samtidigt väldigt svårt. Det är ju så många fina bidrag med i tävlingen, så kommer nog inte att placera mig med denna, men det spelar ingen roll.


Hade väldigt svårt att få till det med två mönstrade papper i tävlingen, så valde att klippa ut de stora blommorna ur det ena arket, något jag aldrig testat tidigare, men det var kul! Kommer absolut att göra det igen! :-)