fredag 25 januari 2008

Scraputmaning LO

Scrapbookligan (på familjeliv.se) hade en utmaning med temat "Grimaser", detta var mitt bidrag och kom på tredje plats med det! :-)

Är stormförtjust i swirlen, hittade ett ark med swirl gnuggisar på hobbyrummet.com. Det och blommor är något som jag gärna använder på alla mina LO:n. Har egentligen ingen egen stil, ännu, eller så kanske man säga att min scrapparstil varierar väldigt mycket, beroende på humör och så, men blommor och swirlar finns ofta med!

onsdag 23 januari 2008

Min scrapparhörna!

Passade på att ta bilder på min scrapparhörna då jag städat upp den idag. Och idag kom min Cuttlebug!!! Åh vad rolig den är, skulle kunna sitta med den hela kvällen och stansa ut figurer. Den kommer nog bli en mycket "kär leksak" i mitt scrappande.
Känns bra att någongång nu som då få bordet uppstädat och ordning på alla sina grejer. Gjorde faktiskt för ett tag sedan små lappar på alla lådor och boxar så jag vet vad som finns var, betydligt mycket lättare att hitta allt, även om det tog tid!





Glöm inte "piffen" ;-)

söndag 20 januari 2008

En ny Lo och Pif-tävling

Har gjort denna LO till en tävling på Hildasrum, det var en skiss-tävling. Hitta ett gammalt foto på min mamma som jag länge funderat på om jag skulle scrappa eller ej, men nu hitta jag papper som jag tyckte passa och skissen man skulle utgå från var i min smak.




Vann ju och en Pif hos minibark. Pif står väl för Pay it Forward. lånar texten från minibarks blogg:
"Pay it forward betyder alltså "att skicka vidare" och det är scrap-material som skall skickas vidare. När man blir "piffad", får man ett litet kuvert med posten från den som "piffar" och sedan är det ens tur att "piffa"."

Vill du få chansen till ett litet brev med scrap-material? Skriv då en kommentar om min senaste LO. Givetvis får du kommentera utan att delta i utlottningen, men då får du skriva att du inte vill ha en lott... Jag drar vinnarna fredagen den 25/1, så sista dag att kommentera får bli på torsdag.

måndag 14 januari 2008

Ett veckoslut fullt med scrappinginspiration

Har haft en massa inspiration under veckoslutet så det har blivit en hel del nya LO:n. Det är kul då inspirationen flödar! Och då man har tid att scrappa, alltid har man ju inte det trots inspiration!



Detta foto tycker jag så om, Emil med sin lilla ängsliga min och Lucas som bara är några timmar gammal. Jag minns så väl hur nervös jag var för Emils reaktion, då han träffa lillebror för första gången, men han var väldigt stolt från första stund, även om han var lite förvånad att lilllebror var så liten!


Lucas 6 månader, han var, och är nog ännu, ett solsken. Ville pröva på att använda olika papper på ett annorlunda sätt, så det blev cirklar i olika mönster bakom fotot. Blev ganska nöjd. Färgerna är inte de rätta, alltid svårt att se färgerna som de är i verkligheten från ett foto.

Tycker det är skoj att scrappa gamla foton också. Även om det över fem år sedan vi gifte oss så vill jag scrappa lite av bröllopsfoton, så här blev resultatet av vår bröllopsresa. Kunde inte välja vilka foton jag skulle scrappa, så jag valde att ta med flera på en LO och göra dem lite mindre istället, fungerar ganska bra på denna.


onsdag 9 januari 2008

Jag vann!!

Jag vann!! :-) Scrapbookligan hade en utmaning med temat: Scrappa dig själv. Mitt bidrag till utmaningen var denna LO och den vann! Känns jätte bra! Är själv nöjd med LO:n, färgerna, upplägget och t.o.m fotot (jag som sällan vill vara på bild). Känns bra att andra också gillar det jag gjort, det uppmuntrar till att scrapa mer!




tisdag 8 januari 2008

Julscrap :-)

Två juliga LO:n har det blivit. Har en massa foton från julafton som jag absolut vill scrappa. Det var vår första jul i eget hus, så känns speciellt att dokumentera minnena från denna julafton.
Kommer med tiden lite fler julbilder bara jag får dem klara. Hade en massa juliga scrap-papper hemma så nu fick jag användning för dem.
På LO:n "Tomtenissar" har jag använt mig av Queen&Co. filtband. Är helt såld på dessa ljuvliga filtband!